Onneksi Vihdissä on myös puolueita jotka tekevät vastuullisia päätöksiä

5_4_2012_hyvinvoint_Yle UutisgrafiikkaKuntavaalien lähestyessä puolueet ja tulevat ehdokkaat ovat aloittaneet kampanjointinsa. Vihti oli mukana Ylen pääuutislähetyksessä lauantaina 15.9.2012 klo 20:30. Kuvausryhmä oli paikalla kirkonkylän syysmarkkinoilla ja haastatteli eri puolueiden edustajia uutislähetykseen. Lähetys on vielä katsottavissa YLE Areenassa. Merkillepantavaa oli se, että kaikki haastateltavat nostivat esille peruspalveluiden turvaamisen. Asia onkin erittäin tärkeä niin kuntalaisten kuin kunnan taloudenpidon kannalta.

Haastatteluissa anneituista kommenteista mieleeni jäi erityisesti demaripoliitikon antama kommentti kun kysyttiin puolueiden eroista: ”Jotkut toiset puolueet ovat sitä mieltä, että ensin katsotaan rahaa ja sitten vasta palveluita” – demaripoliitikko, TV-uutiset lauantaina 15.9.2012

Onneksi meillä myös Vihdissä on puolueita jotka ajattelevat ja tekevät asioita vastuullisesti. Tietenkin on katsottava rahaa. Ei ole olemassa sellaista mahdollisuutta – jota ilmeisesti SDP kannattaa – että palveluita vain tuotetaan kustannuksista riippumatta. Tietenkin meidän on sopeutettava palvelutasomme sille tasolle että rahat riittävät. Kun tiedämme paljonko meillä on mahdollisuus käyttää rahaa, voimme miettiä mihin kaikkialle se riittää.

”Tehostamisen varaa varmasti löytyy sieltä ja täältä, mutta hankitaan ensin rahaa ja mietitään sitten mihin sitä järkevästi käytetään

Itse pidän tärkeimpänä asiana sitä että on löydytettävä ratkaisuita joilla kunnan tulopuolta saadaan kasvatettua, ettei tarvitsisi peruspalveluista tinkiä. Tehostamisen varaa varmasti löytyy sieltä ja täältä, mutta hankitaan ensin rahaa ja mietitään sitten mihin sitä järkevästi käytetään. SDP:n edustajan populistinen kommentti on pelkkää äänten kalastelua vailla mitään järkevää sisältöä puolueiden eroista Vihdissä.

Avoin rehellinen keskustelu asioista, ilman populismia on jokaisen kuntalaisen ja äänestäjän oikeus. Itse aion tätä noudattaa niin kampanjoinnissa kuin mahdollisena valtuutettuna.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s