Olemmeko ylpeitä vihtiläisistä menestyjistä?

Vihdissä tapahtuu paljon positiivisia asioita. On olemassa paljon menestyneitä vihtiläisiä urheilijoita, taiteilijoita ja yrityksiä joista puhutaan aivan liian vähän. Miksi pidämme kynttilöitämme vakan alla? Vihdin kunnan olisi kaikin keinoin pyrittävä yhteistyöhön näiden eri lajeissa menestyneiden toimijoiden kanssa ja hyödynnettävä heitä positiivisen imagon luomisessa.

Yhteistyö ei aina tarkoita sponsorointia tai muiden maksullisten palveluiden tilaamista. Kumppanuus alkaa siitä että osapuolet arvostavat vilpittömästi toisiansa. Aloite tällaiseen kumppanuuteen on tultava kunnalta. Olemmeko ylpeitä menestyneistä kuntalaisistamme ja osaammeko kertoa heistä eri yhteyksissä? Olemmeko osanneet arvostaa menestyjiämme siten, että he vilpittömästi muistaisivat myös mainita kotikuntaansa omissa tähtihetkissään? Meillä pelataan superpesistä naisissa ja tytöissä, meillä on maailman huipulla olevia lumilautailijoita, meillä on musiikkitaivaan tähtiä, menestyneitä elokuvatuottajia. Meillä on yksi Suomen menestynein ravitalli. Löytyy Suomen ja maailman tason yritysbrändejä. Meiltä löytyy enduron moninkertainen Suomen mestari. Listaa voisi jatkaa mielin määrin.

Kuinka moni tietää esimerkiksi sen, että tätä kirjoittaessani NuPsin miesten jääkiekkojoukkue ei ole hävinnyt ainoatakaan otteluaan tällä kaudella II-divisioonassa?

Tarvitsemme kymmenen positiivista uutista tai kirjoitusta yhtä negatiivista vastaan

Minä ehdotan että kunta valitsee jokaiselle kuukaudelle yhden yrityksen ja yhden menestyjän ja promoaa heidän työtään kaikissa mahdollisissa tilanteissa kuukauden ajan. Kunnan internetsivuilla ja kunnan kaikkien julkaisujen liitteenä olisi aina jokin tarina kerrottavana. Talkoisiin pyydetään mukaan myös lehdistö, joka omalta osaltaan rummuttaisi aina kulloinkin vuorossa olevan yrityksen ja menestyjän työstä kertovia juttuja lehdissään. Tällaisen vilpittömän ylpeyden tunnustaminen ja arvostuksen antaminen omille kuntalaisille toisi vastapalveluksena paljon näkyvyyttä ja uudenlaisia yhteistyömalleja kunnan ja eri toimijoiden välille.

Tarvitsemme kymmenen positiivista uutista tai kirjoitusta yhtä negatiivista vastaan, jotta pysymme edes neutraalilla tasolla. Positiivisuus ruokkii positiivisuutta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s