Katainen ja Urpilainen vasta paskoja ovatkin

Erään teleoperaattorin mainoksissaan parodioima valittaminen on yllättävän yleistä. Mikä saa ihmisen valittamaan lähes kaikesta? Olen itse käyttänyt valittamisesta sanaa kitiseminen koska siinä en enemmän latausta. Hyvällä tahdollakaan en pysty ymmärtämään kaikesta kitisemistä, mutta mistä kitinä johtuu?

Katainen ja Urpilainen vasta paskoja ovatkin

Kun esittää tuon kysymyksen niin vastaukset ovat laidasta laitaan. Hallitus on paska, EU on paska, Katainen ja Urpilainen vasta paskoja ovatkin. Vastaukset jatkuvat; rahat ei riitä, terveyshuolia on liikaa ja työnantaja riistää tai työtä ei ole ollenkaan. Näitä vastauksia voisi kirjata kuinka paljon hyvänsä, niille löytyy käsitykseni mukaan yksi yhteinen nimittäjä. Ihminen alkaa kitisemään silloin kun joutuu pois omalta mukavuusalueeltaan. Olen tavannut ja lähipiirissäni on paljon ihmisiä, jotka ovat yllämainituista syistä tukalassa tilanteessa. He eivät kuitenkaan kitise, miksi? Siksi koska heidän mielestään vastuuta on kannettava itse ja ongelmista huolimatta heidän elämänsä on vähintäänkin kohtuullista.

Nykyinen sukupolvi on päässyt liian helpolla

On vaikea ymmärtää sitä että Katainen tai edes Urpilainen vaikuttaisi meidän ihmisten arkeen enempää, kuin voimme siihen omilla toimillamme ja asenteellamme vaikuttaa. Kun minä katson ympärilleni, Katainen ja Urpilainen eivät ole pilanneet mitään sellaista joka vaikuttaisi minun elämäni perusasioihin. En ole läheskään samaa mieltä kaikista nykyisen hallituksen tekemistä ratkaisuista, niissä on liikaa kompromisseja. Silti minulla ei ole aihetta kitinään, tekoihin kylläkin.  Kataista ja Urpilaista on kitisijöiden helppo pitää sylkykuppinsa pohjalla. Syyttämällä heitä lähes kaikesta saa yleisen hyväksynnän sille, ettei itse ole valmis tekemään asioita mukavuusalueensa ulkopuolella. Nykyinen sukupolvi on päässyt liian helpolla. Herroja on aina mollattu, mutta aikaisemmin tukkimiehen kirves upposi vain syvemmälle puuhun, mitä enemmän herrojen kotkotukset ahdistivat. Liian helpolla päässeillä ei ole sellaista vaihtoehtoa, jäljelle jää vain alituinen kitinä ja valitus.

Meillä on hyvin varaa huolehtia huono-osaisten ja sairaiden asioista, mutta terveiden ja työkykyisten kansalaisten on huolehdittava itsestään.

Vastuu omasta elämästä on jokaisella itsellään. Suomessa on huolehdittu liikaa yksityisen kansalaisen omalle vastuulle kuuluvista asioista. Näyttää siltä ettei rahamme riitä sellaiseen holhoamiseen. Siihen tulee loppu ja jokaisen on alettava huolehtimaan enemmän itse. Tämä kehitys pelottaa ja harmittaa niitä jotka ovat koko elämänsä päässeet liian helpolla. Meillä on hyvin varaa huolehtia huono-osaisten ja sairaiden asioista, mutta terveiden ja työkykyisten kansalaisten on huolehdittava itsestään.

Juhani ”Tami” Tammisen sanoin:

”Kitisijät lähin snagari; rasvaiset makkaraperunat ja kovaa huutoa lähimetsässä; tutkimusten mukaan-SE AUTTAA, joten please HELP YOURSELF- MAAILMA on edelleen PAHA!!”

Hyvää juhannusta!

One Comment Lisää omasi

  1. juhani koi9visto sanoo:

    Hyvähän se on kirjoitella kaikkea paskaa, kun oma lompakko on niin lihava ettei taskuun mahdu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s