Olvi on Suomalainen panimo

English: Olvi beer can. Lietuvių: Skardinė &qu...
English: Olvi beer can. Lietuvių: Skardinė ”Olvi” alaus. (Photo credit: Wikipedia)

Korkkasin juuri Olvin. Olvin siksi, että se on tiettävästi ainoa jäljellä oleva Suomalaisessa omistuksessa oleva panimo. Yleensä juon Sandelsia joka on saman panimon tuote, mutta sitä en nyt tähän risusavotan päätteeksi löytänyt. Reklamoin siitä anopille sitten myöhemmin.

Susanna ”keppana” Huovinen on tämän viikon saanut olla aivan yksin töissä. Hän on ainoana ministerinä ollut paikalla kun muut lomailevat. Viikko on varmasti vierähtänyt tanssahdellen valtioneuvoston käytävillä, pelaten ja arpoen että mistähän saisi nyt otsikon aikaiseksi. Twitterissä hän ei ole käynyt, olen yrittänyt nimittäin tavoittaa.

Onko jokaisen ministerin pakko yrittää historiankirjoihin millä keinolla tahansa

Minä lupaan sinulle Susanna, vaikka saisit alkoholituotteille täyskiellon aikaiseksi, sinun nimesi ei jää historiaan samalla tavalla kuin esimerkiksi Pekkasen. Pekkasen ansiota on se että Pekkas-vapaiden ylimääräiset kustannukset on edelleenkin suomalaisten yritysten maksettavana. Sinun nimesi saatetaan muistaa siitä että päästelit aivopierujasi päivystäessäsi valtioneuvostossa. Yksikään järkevä ihminen ei ole minulle pystynyt perustelemaan kieltojen positiivista vaikutusta juuri mihinkään. Kun aikaisemmin keväällä Suomessa keskusteltiin viinien myymisestä ruokakaupoissa sinä sanoit: ”Se ei toimi Suomessa”. Kysyin sinulta silloin miksi? Et ole vastannut.

Sitä viinarallia kannattaa käydä hämmästelemässä

Minulla on ollut tapana kerran vuodessa käydä appiukkoni kanssa päiväseltään ”terapiaristeilyllä” Tallinnassa. Lähdemme aikaisin aamulla ja palaamme illaksi kotiin. Kävelemme Tallinnassa keskustellen isoista ja pienistä asioista. Ne matkat ovat olleet hienoja. Olemme samalla käyneet Tallinnan satamassa olevassa ”SuperAlkossa” ja ostaneet litran pullot Ballantines -viskiä mieheen. Oletko sinä käynyt siellä Susanna? Sitä viinarallia kannattaa käydä hämmästelemässä. Olen aina uskonut että pakettiautoissa on jonkinlaiset painorajat, mutta niitä ei tullissa ilmeisesti punnita. Autot pakataan lattiasta kattoon täyteen viinaa ja hurautetaan laivaan.

Pontikkaa keitettiin kieltolain aikaan joka puolella Suomea. Viinaa myös salakuljetettiin muista maista huikeita määriä. Luuletko tosiaan että rajoittamalla alkoholituotteiden saatavuutta saisit aikaan jotain hyvää?

Lopuksi, lue aikaisempi kirjoitukseni ”kielletään kaikki ja vihataan kaikkea”. Tätäkin ehdotin sinulle Twitterissä, et ole vastannut.

Jää Susanna lomalle. Palaa sitten tärkeämpien asioiden pariin ja unohda tuo tätimäinen holhoaminen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s