Onko mol.fi lyhenne sanoista: MeneOptikolleLuuseri.fi

on

Työ- ja elinkeinoministeriöllä on internetsivusto mol.fi, jota sekä työnantaja että työnhakija voivat omatoimisesti selata. Lyhenne mol tulee entisen työministeriön englanninkielisestä nimestä Ministry Of Labour (Wikipedia). Viime vuosina sivuston kehitys on harhautunut ja vaikeuttaa sekä työnantajien ilmoittelua, että työnhakijoiden työn löytämistä.

Jonkun ihmeellisyyden vuoksi mol.fi sivuston työpaikkailmoituksen otsikossa ei saisi käyttää työtehtävää tarkentavia sanoja tai sitä tarjoavan yrityksen nimeä. Kun haet myyjää, sinun on käytettävä hakuilmoituksen otsikossa siis sanaa Myyjä. Käsittämättömän ja mielestäni täysin turhan stilisoinnin takia työntekijä eivät voi helposti löytää mieleistään työpaikkaa. Ainoa mahdollisuus on klikata jokaista ilmoitusta ja lukea tehtävän tarkennukset sen takaa.

Haemme myyjiä ja ratkaisumyyjiä.

Myyntityötä tehdään monella tasolla. Esimerkkinä vaikkapa suuresti arvostamani paitakaupan myyjä on myyjä siinä missä ydinvoimalatoimittajan ratkaisumyyjäkin. Edellä kuvatut työt voit ”mollissa” ilmoittaa otsikolla myyjä tai ratkaisumyyjä.  Helpottaisiko työnhakijaa jos otsikossa lukisi ”Paitakaupan myyjä – 7camicie” tai ”Ydinvoimalan ratkaisumyyjä – Areva”. Hakijat olisivat todennäköisesti kuitenkin eri henkilöitä.

Mikä tarve on siihen ettei avoimesta paikasta voi jo otsikossa ilmoittaa yrityksen nimellä ja tehtävää tarkentavalla kuvauksella?

Yhtiömme tarjoaa myynnin kokonaispalvelua ja valmennusta asiakkaillemme. Työllistämme yli 600 myynnin ammattilaista ja tälläkin hetkellä avoinna on n. 60 työpaikkaa. Työnhakijat: Etsikää ilmoituksemme, ne löytyvät mm. mol.fi sivuston otsikoiden alta: Myyjä, Ratkaisumyyjä, Edustaja ja Asiakkuuspäällikkö.

Todellisuudessa haemme mm. Vakuutusmyyjiä yhdelle suurimmasta finanssialan toimijoista, Operaattorituotteiden myyjiä markkinajohtajalle, Päätelaitteiden myyjiä markkinajohtajalle, Sähkösopimusten myyjä markkinajohtajalle, Urheiluliikkeen myyjiä ja Maatalouskaupan myyjiä suomen suurimmille toimijoille. Kaikki tarjoamamme työpaikat ovat siis isojen tunnettujen suomalaisten toimijoiden myyntitehtäviä, joiden nimet löydät kun klikkaat jokaisen tarjoamamme työtehtävän otsikostaan auki.

Löydä meidät ja tarjoamamme työtehtävät kätevästi klikkailemalla.

2 Comments Lisää omasi

  1. sadasd sanoo:

    pidä tunkkis

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s