Mikä yrityksenne geeniperimä on?

2013-03-28 20.23.21
Iloa persoonista

Olen saanut nyt puoli vuotta opetella yrityksemme geeniperimää ja uskokaa tai älkää rakastan sitä. Jokaiselle yritykselle syntyy geeniperimä yrityksen omistajuudesta, sisäisestä ilmapiiristä, viestinnästä ja tekemisestä. Meidän geeniperimässämme ei ole laatikoitua organisaatiota. Meillä vihataan kaikkea sitä, ”miten jotain on aiemmin tehty” ja rakastetaan substanssiosaamisten hyödyntämistä yli vastuurajojen. Geeniperimä ei synny pelkästään fläppitaululla tai toimitusjohtajan esitelmissä se syntyy tekemisen kautta.

Silloin kun arki paskimmillaankin on hauskaa

Geeniperimä syntyy tavallisesta tekemisestä. Ylläpitämällä keskustelua joka on yrityksen menestyksen kannalta tärkeintä ja antamalla organisaation rohkeasti oppia omista virheistään, voi saavuttaa sellaisen geeniperimän että paskinkin päivä on hauska.

Kun hr-asiantuntija uskaltaa haastaa toimitusjohtajaa myynnistä tai myynti hr-asiantuntijoita työsuhteista, ollaan syvällä geeniperimässämme. Tilaa on ja tonttia saa ottaa juuri niin paljon kuin tuntee tarvitsevansa. Mikään ylläkuvaituista malleistamme ei kuitenkaan poista vastuullista tekemisen meininkiä. Tehtävien rajapinnat eivät ole hähmäisiä, mistä tahansa uskaltaa haastaa kenen kanssa vain ja yleensä haasteeseen vastataan ja sparrausten lopputuloksena on euforinen tunne. BOOM!

Kysymys on ihmisistä ja persoonista, niitä meillä rakastetaan. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s