Hyvää naistenpäivää, myös kaikille mielensäpahoittajille

on

Onko puutarha intohimosi?Viime viikko elettiin mielensäpahoittajien taivaassa. Taivas-viikko vastaisi ehkä fiilistä demarien taivaassa, jossa ”kaikki ihmiset olisivat paperityöläisiä, eikä eukalyptus puusta saisi tehdä sellua”. Demarien taivas -lause on legendaarisen Osmo Soininvaaran puheessaan käyttämä loistava kielikuva.

Viime viikolla A-talkin kannabis-illasta nousi Twitterkohu ja Ulla Appelsin kirjoitti ministereiden twiiteistä ja kravateista Ukrainan kriisin aikana. Viime viikko oli siis mielensäpahoittajien taivas.

”Olen ympäröinyt itseni positiivisilla ihmisillä, silti pieni joukko mielensäpahoittajia saa eniten palstatilaa lukijaelämästäni”

Kun mieli todella pitäisi pahoittaa Putinin kansainvälisiä oikeuksia rikkovasta machoilusta ja Ukrainan siviilien kohtalosta, pahoitamme mielemme siitä miten Aleksander Stubb aikoo viettää lauantai –iltaansa, tai millaisen kravatin puolustusministeri puki päällensä. Olen ympäröinyt itseni positiivisilla ihmisillä, silti pieni joukko mielensäpahoittajia saa eniten palstatilaa ”elämästäni”.

Ystäväni on luvannut kehua julkisesti 299 ystävänsä, yhtä jokaisena tämän vuoden jäljellä olevista päivistä. Tulossa on kaikkien aikojen EU-vaalit ja Euroopan orastavaa talouskasvua varjostaa Ukrainan kriisi. Väkivaltarikosten määrä on laskenut kahtena perättäisenä vuotena. Lauha talvi tuo säästöä lämmityskustannuksiin, mutta rokottaa talviurheilulajeja ja alan yrittäjiä. Suomen hyvinvoinnin taso on maailman korkeimpia, tosin ylläpidämme sitä velaksi.

Eikö asiat voisi olla vain asioita, joista iloita ja joita uutterasti kaikin keinoin ratkaistaisiin? Mielensä pahoittaminen milloin mistäkin ei ole kovin iloista puuhaa, saati ratkaise yhtään ongelmaamme.

Iloa kaikille naistenpäivänä. Lisäksi haluan kehua ystäviään kehuvaa ystävääni Mika Aittamäkeä loistavan positiivisesta asenteesta ja ideasta. #kehuystävää2014

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s