Matti Alahuhta ja Björn Wahlroos ovat sikoja

Matti on täysin ansiottomana tekniikan tohtorina edennyt monien vaiheiden kautta Koneen pääjohtajaksi. Matin rötöshistoriaan lisättäköön vielä se että hänet on kutsuttu Aalto-yliopistosäätiön ja Outotecin hallitusten puheenjohtajaksi ja toimii myös mm. UPM Kymmene Oy:n hallituksessa. Täysin ansiotta, muista luottamustehtävistä nyt puhumattakaan. Matti on sika koska ei kieltäydy palkastaan. Erityisen naurettavaa on se että Mattia pidetään yhtenä maailman merkittävimpänä yritysjohtajana. Matti on kaiken lisäksi sitä mieltä että Suomalainen työ on liian kallista ja on huolissaan niiden säilymisestä Suomessa. Mikä sika.

”Myös Nallella on muita merkittäviä luottamustoimia joihin kutsutaan juuri tällaisia sikoja

Wahlroos. Siinä se vasta varsinainen sika on. Hän on Sampo-konsernin merkittävä omistaja, toimii konsernin hallituksen puheenjohtajana ja on lisäksi myös Nordean hallituksen puheenjohtaja. Wahlroos on myös maanviljelijä, iso sellainen. Nalle on sika koska omistaa Sampo-konsernia ja maata liikaa, eikä kieltäydy ansaitsemasta rahaa. Myös Nallella on muita merkittäviä luottamustoimia joihin kutsutaan juuri tällaisia sikoja. Täysin ansiotta. Myös Nalle on sitä mieltä että elämme Suomessa yli varojemme emmekä pärjää kansainvälisessä kilpailussa. Käsittämättömintä on se ettei hän ole valmis maksamaan kustannuseroa omasta pussistaan, vaikka rahaa on vaikka kuinka paljon. Mikä sika.

”Miksi me kaikki muut emme muuta pois Suomesta ja jätä näiden herrojen kaltaisia hyvätuloisia sikoja tänne mellastamaan keskenään

Yllä kirjoitetut kuvaukset ovat kutakuinkin suoria lainauksia julkisesti käydyistä keskusteluista eri medioissa. Yhtä asiaa minä en ymmärrä, miksi me kaikki muut emme muuta pois Suomesta ja jätä näiden herrojen kaltaisia hyvätuloisia sikoja tänne mellastamaan keskenään. Oppisivat olemaan…hittohemmetti.

(Tarkennuksena totean että minä en aio muuttaa. Aion jäädä Suomeen arvostamaan yrittäjiä ja Suomalaisia yritysjohtajia vähintään yhtä paljon kuin arvostan tavallisia kaltaisiani työntekijöitäkin)

One Comment Lisää omasi

  1. piirimyyja sanoo:

    Meillähän on tämä uusi vientivaltti; kotimaisia riistopossuja vaikka Tanskaan, joka on verottajan paratiisi. Vassarit lähetetään Kim Il Jongin maille, niin johan kaikille löytyy oma paikka maailmasta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s