ARVOISA ASIAKKAAMME, TÄLLAINEN ON STÄNDIMYYJÄ

celectus_share

(Kirjoitus on julkaistu aiemmin http://www.celectus.com  yritysblogissa)

Oletko joskus tympääntynyt ständimyyjän kohtaamisesta? Kenties olet tullut kohdatuksi parikin kertaa samalla asiointireissulla, etkä millään jaksaisi pysähtyä. Oletko ärsyyntynyt jopa niin, että olet reklamoinut asiasta kauppakeskuksen tai liikepaikan omistajalle? Uskon että suurimmalla osalla meistä on jonkinlainen kokemus ständimyyjistä. Isolla osalla kokemus on positiivinen ja osalla se on negatiivinen. Joskus negatiiviselle kokemukselle on perusteltu syy, monesti kysymys on asiakkaan omasta kiireestä ja asennoitumisesta.

Tällainen on ständimyyjä

Ständimyyjä on n. 23 vuotias työuraansa aloitteleva nuori. Hänellä voi olla vielä hieman opiskelua jäljellä ja tekee työtään niiden ohella. Ständimyyjällä on järjetön halu tehdä työtänsä, tehdä sitä hyvin ja samalla oppia uutta tulevaisuuttaan varten. Lähestulkoon kaikilla heillä on intohimoinen halu tehdä työtä ihmisten kanssa ja palvella asiakkaitaan hyvin. He haluavat oppia myynnistä ja asiakaspalvelusta. He ovat tulevia Suomen pelastajia, yrittäjiä, opettajia, päättäjiä, johtajia, lääkäreitä, isiä ja äitejä. He uskovat tulevaan ja tekevät kaikkensa tulevaisuutensa eteen.

Hänellä on yleensä tarjota sinulle varsin kilpailukykyinen vaihtoehto myytävänä olevista palveluistaan

Me suomalaiset emme ole tottuneet siihen, että joku kohtaa meitä aktiivisesti kauppakeskuksissa tai muissa liikepaikoissa ja saatamme hämmentyä siitä. Huoli pois, ständimyynti tulee Suomessa lisääntymään ja totumme siihen päivä päivältä paremmin. Oletko ajatellut, että voisit saada ständiltä hyvää palvelua ja asiasi hoidettua näppärästi muun asioinnin yhteydessä? Ständimyyjän ainoa tavoite on palvella sinua ja auttaa sinua kulloinkin kyseessä olevassa asiassa. Hänellä on yleensä tarjota sinulle varsin kilpailukykyinen vaihtoehto myytävänä olevista palveluistaan.

Kun seuraavan kerran tapaat ständimyyjän, kokeile jotain aivan muuta. Kokeile arvostaa sitä tulevaa lakimiestä tai lääkäriä, joka aloittelee työuraansa ja haluaa palvella sinua. Kuuntele hetki mitä hänellä on sinulle sanottavanaan, saatat todella yllättyä. Meillä näitä nuoria leijonia on töissä yli 300 ja jokaisella heistä on erinomainen tarina kerrottavanaan.

Minä asioin ständillä kaikissa niissä asioissa joissa voin, sen nopeuden, helppouden ja loistavan palvelun vuoksi.

Kirjoittaja: @KimLehtola

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s