PUUNA PULSKEANA OMAN VARTEMME VARASSA

DSC_8714-2(Kirjoitus on julkaistu 3.6.2014 Celectus Oy:n yritysblogissa http://www.celectus.com)

En ole markkinoinnin ammattilainen vaikka olenkin ollut tehtävissä, joissa markkinointi on ollut iso osa niistä. Olen vastannut kokonaisuuksista ja teettänyt tarvitsemiani palveluita ammattilaisilla. Silti en varsinaisesti ymmärrä siitä mitään. Jotain olen kuitenkin oppinut matkan varrella.

” Kerro tiedoistasi julkisesti ja jaa ne muiden kanssa

Olennaista ole se mitä sinä sanot, vaan se mitä he sanovat. Olennaista ei ole kertoa yksityiskohtaista dataa, vaan tarinoita. Visioi tulevaisuutta ja ota puheenjohtajuus alasi trendeistä. Kerro tiedoistasi julkisesti ja jaa ne muiden kanssa. ”Sharing is caring”, niin kuin Ville Tolvanen sanoo.

Olen saanut elää huikeaa kevättä useissa eri projekteissa ja mikään ei ole mukavampaa kuin saada positiivista palautetta siitä mitä olemme työstäneet ja tehneet. Olen saanut spontaaneja kommenteja tutuilta ja tuntemattomilta: ”Teillä tuntuu olevan aikamoinen pöhinä päällä”, tai että ”aikamoinen profiilinnosto yrityksessänne” ja mikä parasta myös sellainen historiallinen hetki on koettu, että olemme saaneet ensimmäiset kysyntäasiakkaamme viime päivien aikana.

Mistä tässä kaikessa on mielestäni kysymys?

”Tee mieluummin kuin odotat, anteeksi saat helpommin kuin luvan

Olemme päättäneet vaikuttaa trendeihin, ei pelkästään seurata mitä tapahtuu. Olemme määrätietoisesti myös päättäneet kertoa muille siitä mitä ajattelemme. Esimieheni ja yhtiömme omistajat kannustavat meitä mieluummin tekemään kuin odottamaan – anteeksi saa helpommin kuin luvan tekemisilleen. Meillä on huikea porukka tekemässä myyntialan ihmeitä. Saamme ja annamme palautetta ja puhumme rohkeasti keskenämme. Me rakastamme vaatimalla ja antamalla.

Lainaan paikallislehtemme toimittajan Maria Aittoniemen, hieman modifioimiani, sanoja

”Voimme nyykähtää paineiden ja muuttuvan toimialan edessä ja antaa apatialle valtaa, tai nousta puuna pulskeana oman vartemme varassa” Me olemme valinneet jälkimmäisen vaihtoehdon.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s