Keskusta on hampaaton ja syyllistyy emävalheeseen

on

Olemme saaneet lukea ja kuunnella oppositiopuolueiden marmatusta siitä että uuden hallituksen neuvottelema paketti olisi vippaskonsti. Hallitusta syytetään siitä että paketissa mainitut luvut olisivat väärin ilmoitettuja ja ylimitoitettuja. Keskustan pää-äänenkannattaja toteaa pääkirjoituksessaan sen olleen huijausta.

”Kun omia parempia keinoja ei ole esittää, aletaan muokkaamaan mielipiteitä valheilla

Oppositio on todella hampaaton. Kun omia parempia keinoja ei ole esittää, aletaan muokkaamaan mielipiteitä valheilla. Keskusta väittää nyt että hallitus esitteli 1,1 miljardin pakettinsa huijaamalla ja että se onkin neljän vuoden paketti, eli vajaat 300 miljoonaa vuodessa. Niin se onkin, eikä hallitus ole muuta väittänytkään. Keskusta yrittää nyt vääntää asiaa aivan muuksi kuin se on.

Hampaatonta ja äänestäjiä aliarvioivaa. Me äänestäjät emme ole niin tyhmiä kuin nyt Keskusta saattaa ajatella. Perussuomalaisten kuittailusta nyt puhumattakaan. Hallitus piti tiedotustilaisuuden juhannuksen alla ja kertoi neuvottelemastaan paketista. Tiedotustilaisuuden alussa pääministeri Stubb toteaa selkokielellä kyseessä olevan kehyskauden mittainen paketti, josta oheinen videonpätkä.

”Tiedotustilaisuuden alussa pääministeri Stubb toteaa selkokielellä kyseessä olevan kehyskauden mittainen paketti

Kun Keskusta ei nyt muuta voi, he yrittävät valheellisesti väittää hallituksen valehdelleen ja syyllistyvät itse emävalheeseen. Läpinäkyvää, hampaatonta ja perin lapsellista politiikkaa. Menestystä Keskustalle parempien keinojen etsintään.

Paketti itsessään on mielestäni varsin hyvä, sen velkaantumista lisäävää elementtiä lukuunottamatta.

One Comment Lisää omasi

  1. Veikko Yli-Nisula sanoo:

    Keskustan menestys on aina perustunut puolitotuuksiin ja omien virheiden unohtamisiin.kansa tyrmäsi keskustan viime vaaleissa .onko keskustalta unohtunut miksi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s