Tervalammen osayleiskaavaa kiiruhdettava

imagesTervalammen osayleiskaavan tavoitteet on hyväksytty keväällä 2014. Kaavatyötä on nyt kaikin keinoin vauhditettava. Palojärven työpaikka-alueen esirakennustyöt ovat alkamassa ja Tervalammen kaavan valmistuminen lisäisi työpaikka-alueen houkuttelevuutta.

Kaavoitus- ja Tekninen lautakunta valitsee tulevalla viikolla urakoitsijan alueen esirakennusta varten. Esirakentamisen jälkeen alkaa varsinainen alueen rakentaminen.

Tervalammen kyläkeskukseen on alle 5 minuutin ajomatka rakentuvalta työpaikka-alueelta.

Tuleva Palojärven työpaikka-alueen sijainti on Vihdin ja koko pääkaupunkiseudun kannalta erinomainen. Moottoritie reunustaa aluetta toisella reunalla ja tulevaisuudessa toista reunaa halkoo junarata. Alueen houkuttelevuutta lisää merkittävästi se, että lähellä, jopa kävelymatkan päässä olisi myytävänä omakotitontteja yrittäjille ja yritysten työntekijöille.

Työpaikka-alueen rakentuminen on merkittävä mahdollisuus talouden kanssa painivalle kunnalle

Työpaikka-alue ja Tervalammen kylä sen kyljessä muodostavat Vihdin eteläiseen osaan kokonaisuuden, joka sisältää valtavasti mahdollisuuksia. Etelä-Nummelan kaavoitus on kovassa vauhdissa, Tervalammen kaavoitus on nyt otettava mukaan samaan vauhtiin, lisäämään Palojärven työpaikka-alueen houkuttelevuutta ja edistämään koko eteläisen Vihdin rakentumista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s