Jos työpäivään valmistautuminen vaatii rakastelua, tee se aamulla hyvissä ajoin

on

Celectus_-51Vain idiootti starttaa työpäivänsä unessa. Työpäivän startti on kaiken alku ja juuri. Se miten aloitat päivän, vaikuttaa koko päivän suoritukseesi. Ensimmäinen tunti työpaikalla nuokkuen silmät ristissä kahvikupin kanssa, johtaa väistämättä mollivoittoiseen suorittamiseen koko päivän ajaksi. Oletko esimies ja unessa aamuisin? Olen varma ettei tiimisi tulokset ole kunnossa.

Aloita työpäivä valmistautumalla vuosisadan bileisiin

Olen paitsi valmistautunut, myös seurannut muiden valmistautumista vuosisadan bileisiin. Perjantaina klo 19 alkaviin bileisiin valmistautuminen on kiihkeimmillään klo 17:45. Katso silloin ympärillesi ja mieti, voisiko samalla intohimoisella asenteella valmistautua myös työpäivään? Voisitko olla valmiina tekemään huipputuloksia jo ennen kuin ensimmäinen työtehtäväsi alkaa?

”Sinua odottaa joku, joka tarvitsee energiaasi ja ellet ole valmis sitä luovuttamaan, jätät hänet heitteelle”

Aamulla kannattaa tehdä juuri niitä asioita, joiden avulla heräät ja rakennat vireystasosi oikealle tasolle. Jos vireystason rakentaminen työpäivää varten vaatii rakastelua, tee se aamulla hyvissä ajoin. MIkäli valmistautuminen vaatii juoksulenkin, tee se. Mikäli tarvitsen istumista pimeässä nurkassa, tee se. Keinoilla ei ole väliä, sillä on että teet kaikkesi ollaksesi valmis.

Myyntitiimin vetäjän on pystyttävä luovuttamaan itsestään paljon heti aamusta tiimilleen, tiimin jäsenet luovuttavat sitä toisilleen ja edelleen asiakkailleen. Sinua odottaa joku, joka tarvitsee energiaasi ja ellet ole valmis sitä luovuttamaan, jätät hänet heitteelle. Varmistat huipputulokset olemalla valmis tekemään parhaan suorituksesi jo ennen kuin työsi alkaa.

Työpäiväsi on sen hetkiset vuosisadan bileesi, mitä paremmin olet niihin valmistautunut, sitä varmimmin juhlasi myös onnistuu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s