Verbejä perkele

suomi

VAROITUS: Tämä kirjoitus sisältää kirosanoja. Olen saanut palautetta niiden vuoksi ja ajattelin poistaa niitä. Kirjoitan kirjoituksiani hyvin spontaanisti, enkä yleensä oikolue niitä. Ne sisältävät paljon kirjoitus- ja kielioppivirheitä, mutta sisältö on minulle totta. Juuri tältä minusta tuntui, kun aamulla heräsin 5:30. En siis poistanut kirosanoja, koska se ei olisi enää totta minulle. Mikäli pelkäät niitä, älä lue tätä kirjoitusta.

Homot haluavat naida ja naida on verbi – mitä me muut haluaisimme TEHDÄ?

Tasa-arvoinen avioliittolaki, homoliitto, sukupuolineutraali avioliitto, kutsutaanpa sitä nyt miksi tahansa, siinä on kysymys yhdenvertaisuudesta lain edessä. Homot haluavat naida toisensa ja minulle se sopii erittäin hyvin.

Se mikä minulle ei sovi, on asian ympärillä käytävä kohkaaminen niin kansalaisten kuin päättäjienkin keskuudessa. Asia on homoille tärkeä, enkä halua himmentää sen merkitystä. Sitä kuitenkin ihmettelen, eikö meillä ei todella ole muita asioita, jotka vaatisivat teon sanoja ja tekoja?

”Kansa ja maan talous huutavat kasvua ja työpaikkoja”

Kun Suomen kansa ja maan talous huutavat talouskasvua ja työpaikkoja, poliitikot kinastelevat homolaista, tai soiden suojelusta. Kun kansa odottaa positiivisia uutisia taloudesta ja uskoa huomiseen, poliitikot kinastelevat Talvivaaran ympäristövahinkojen korjaamisesta. Kun kansa odottaa johtajuutta, poliitikot kinastelevat seitsemän vuotta vanhasta puheesta, jossa mainittiin kolme kertaa Venäjä. Mitä helvettiä?

Ovatko nämä ”lörtsyhomosoidensuojelu” -keskustelut piilopaikkoja totuudelta. Kohkataanko kaikesta toissijaisesta siksi, että ei todella uskalleta sanoa ääneen, että olemme kusessa ja täytyy alkaa tehdä asioita. Täytyy alkaa tekemään, ei väittää tekevänsä. Mikäli tarkoitus on vain viivytellä asioita vaalien yli, minä olen pettynyt ja helvetin vihainen.

Odotan poliitikoilta johtajuutta, odotan pääministeriltä nyrkkiä pöytään, samalla kuin hampaiden välistä sihahtaa ”Perkele, me hoidetaan tämä nyt”. Odotan valtiomiestason poliitikoilta tekoja, en populismia, johon jopa Mauri Pekkarinenkin alkaa vaali-intoilussaan syyllistyä. Marssi Mauri verkostosi eteen ja sano, ”Helvetti äijät, olemme syvällä suossa. Nyt hoidetaan asiat niin, että sieltä päästään ylös. Jäädytämme palkat, alennamme verotusta ja tuemme investointeja muuttamalla yritysverotusta Viron mallin mukaiseksi”.

”Riko rajasi ja paukauta perkele suoraan, mitä Suomessa pitäisi juuri nyt tehdä”

Ja sinäkin Ihalainen. Arvostan sinua suuresti, olet taitava poliitikko. Lakkaa kuitenkin olemasta ”keskellä paitaa” koko ajan. Älä ole koko ajan kaikille mieliksi. Riko rajasi ja paukauta perkele suoraan, mitä Suomessa pitäisi juuri nyt tehdä. Nimenomaan tehdä – ei väittää.

Valtiovarainministeri Rinne, sinuun menetin jo toivoni. Toteat että ”Julkinen sektori ei ole syypää siihen, että se on liian suuri. Syypää on yksityinen sektori, jolla menee liian huonosti.”

Voi vittu Antti.

One Comment Lisää omasi

  1. Raimo Korkeamäki sanoo:

    Kiitos Kimi, näin se on.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s