Tänään on syntymäpäiväni

on

Celectus_-52Useimmiten ihminen pysähtyy vuosipäivänsä aikana miettimään menneitä ja elettyä elämäänsä. Siksipä minä en tee niin. Minä pysähdyin miettimään tulevaa.

Elämme monessa suhteessa erittäin mielenkiintoista aikaa. Huomenna 28.11 eduskunnassa äänestetään tasa-arvoisesta avioliittolaista. Kiihkeän keskustelun siivittämä äänestys ei ole merkityksetön. Allekirjoitin aiheesta laaditun kansalaisaloitteen ensimmäisten joukossa. Allekirjoitin sen samasta syystä, johon myös pääministeri Stubb ottaa seuraavasti kantaa:

”Minusta meidän on määrätietoisesti pyrittävä kohti sellaista yhteiskuntaa, jossa syrjinnälle ei ole sijaa, ihmisoikeuksia kunnioitetaan ja jossa kaksi aikuista ihmistä voi osoittaa rakkautta menemällä naimisiin seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta” – Alexander Stubb

Kaupanala, jolla saan tehdä rakastamaani työtä, kokee historiansa suurinta evoluutiovaihettaan. Kyseessä ei siis ole murros tai jokin hallitsematon muutos, vaan evoluutio. Tämä evoluutio tarjoaa niille, jotka ovat asiasta innostuneita, valmiita oppimaan uutta ja uskovat omaan tekemiseensä, loistavan mahdollisuuden tehdä työtä, työllistää ja ansaita elantonsa.

”Oma tulevaisuuteni sisältää varmuudella enemmän onnistumisia, kuin menneisyyteni on sisältänyt epäonnistumisia”

Suomi on talousvaikeuksistaan huolimatta jatkuvasti kansainvälisempi maa, jossa on alettu vihdoin ymmärtää sääntelyn ja byrokratian keventämisen tarpeellisuus ja merkitys. Tasa-arvoinen avioliittolaki olkoon ensimmäinen selkeä muutos siihen suuntaan, jossa poteroihinsa ankkuroituneet vanhan säilyttämisen puolesta taistelevat ihmiset uskaltavat löysätä kravattiaan. On aika uudistumisen ja uuden tekemisen.

Oma tulevaisuuteni sisältää varmuudella enemmän onnistumisia, kuin menneisyyteni on sisältänyt epäonnistumisia. Olen siitä varma, sillä opin joka päivä jotain uutta, eikä se ole merkityksetöntä.

Kiitos kaikille onnitteluista, huominen on meidän.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s