En voi äänestää Juhana Vartiaista. Se on harmi.

on

Celectus_-51Suomen tilanne on kurja. Olemme negatiivisessa kierteessä, jonka pysäyttäminen ja sitten kääntäminen on vuoren kokoinen haaste.

Ei ole olemassa ainoatakaan poliitikkoa joka uskaltaa julkisesti sanoa tai kirjoittaa ennen vaaleja siitä kuinka kurja tilanne on. Minua säälittää eduskuntavaaleissa ehdolla olevien poliitikkojen tilanne. Joka suuntaan on pyrittävä kumartamaan, jotta saisi edes pienen mahdollisuuden mennä läpi vaaleissa.

Puolustajia riittää. Eläkeläisten, pienituloisten, syrjäytyneiden, yrittäjien, työntekijöiden, työttömien, sairaiden, homojen…. kaikille löytyy joku puolustaja, osalle useampi. On vain yksi ryhmä jolle puolustajaa ei löydy. Se ryhmä on tulevat velanmaksajat. Meitä seuraavat sukupolvet, niitä ei puolusta kukaan.

”Sdp taas ajaa niin monilla kärryillä kuin vain perseessä leveyttä riittää”

Perinteinen vasemmisto huutaa verojen korotusta ja vastaavasti perinteinen oikeisto Kokoomuksen suulla niiden alentamista. Keskusta ei huuda mitään, tai huutaa milloin mitäkin. Soutaa ja huopaa. Perussuomalaiset ovat keskittyneet haukkumaan muita puolueita ja maahanmuuttajia. Sdp taas ajaa niin monilla kärryillä kuin vain perseessä leveyttä riittää. Pienpuolueet sitten kuka mitäkin.

Tilanne on järkyttävä.

”Meidän on luovuttava totutuista yhteiskunnan palveluista, koska rahoitus ei riitä nykyiseen tasoon alkuunkaan”

Verojen korottajat eivät tunnu ymmärtävän sitä, että on aivan sama nostetaanko veroaste 100 %:n, ellei ole niiden maksajia. Kaikkien yhteiskunnan palveluiden puolustajat taas eivät tunnu ymmärtävän sitä, että nykyiseen palvelutasoon ei kerta kaikkiaan riitä rahoitus. Ei sitten millään.

Meidän on siis sekä lisättävä verotuloja, että leikattava kustannuksia. Verotuloja lisäämme lisäämällä työtä, ei korottamalla veroastetta. Kustannuksia taas alennamme muuttamalla rakenteita, purkamalla turhaa byrokratiaa ja ALENTAMALLA palveluiden tasoa. Joudumme luopumaan totutuista yhteiskunnan palveluista. Koska rahoitus ei riitä nykyiseen tasoon.

Tuntuu siltä, että vain Juhana Vartiainen yrittää olla asioissa rehellinen ja kertoa seikkaperäisesti mistä on kysymys. Viimeksi hän tekee sen kirjoituksessaan Hyvinvointivaltio ja markkinatalous.

Minä taidan äänestää Juhana Vartiaista, lastenlapseni kiittäisivät siitä….ai niin, en voi koska Juhana on ehdolla Helsingin vaalipiirissä. Se on harmi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s