Tiedättekö? Minulla on mahtava työnantaja

on

20150329_222339Minulla on mahtava työnantaja, olen töissä Celectus Oy:ssä. Tiedättekö, että minulla on mahtava työnantaja. Celectus on uusmyyntiin keskittynyt myynnin palveluyritys. Intohimoni on myynti, kaikissa sen muodoissa.

”Kohtaa uusi ihminen, keskustele hänen kanssaan ja aloita, jos mahdollista, uusi asiakkuus”

Celectus on keskittynyt siihen olennaisimpaan, eli uusmyyntiin. Se on intohimoistani suurin. Kohtaa uusi ihminen, keskustele hänen kanssaan ja aloita, jos mahdollista, uusi asiakkuus. Celectus on mahtava työnantaja koska minä saan tehdä kaikkea sitä mitä rakastan. Se ei ole sattumaa. Olen töissä Celectuksessa, koska yritys rakastaa samoja asioita, joita itse rakastan.

Me ihmiset ajaudumme tekemään niitä asioita, joita kohtaan koemme intohimoa. Samalla ajaudumme tekemään niitä asioita yrityksissä, joille se on tärkeää. Celectuksen arvot ovat Ketteryys, Kärsimättömyys ja Halu olla paras. Samat arvot ohjaavat henkilökohtaista elämääni. Siksi minulla on mahtava työnantaja. Arvomme sopivat yhteen.

Celectus on keskittynyt paitsi uusmyyntiin, myös työsuhteiden hallintaan, ollen siinä yksi parhaista maailmassa. Celectus valmentaa myyntiä, yritysjohtoa ja myyjiä, ollen siinä yksi parhaista maailmassa.

”Koska tiedän mitä minulta odotetaan, minulle näytetään esimerkkiä siitä miten se tehdään ja saan työstäni palautetta”

Tiedän täsmälleen mitä minulta odotetaan ja toteutan sitä parhaan kykyni mukaan. Saan palkkani siitä mitä teen ja se maksetaan täsmällisesti juuri niin kuin on sovittu. Sekä määrällisesti, että ajallisesti. Olen tyytyväinen työntekijä. Miksi? Koska tiedän mitä minulta odotetaan, minulle näytetään esimerkkiä siitä miten se tehdään ja saan työstäni palautetta.

”Kiitos näkyy pankkitilillä ja vittuilu tulee puhelimitse”. Näin totesi Kotispizzan perustaja palkkaamalleen toimitusjohtajalle. Se toimii myös Celectuksessa. Minulla on mahtava työnantaja, koska minä saan tehdä sitä mitä rakastan. Intohimoni on myynti ja myynnin johtaminen, katsos kun myyntiä ei voi johtaa. On johdettava myyjiä. Niitä on organisaatiossani yli 400. Jokainen on mahtava tyyppi, jokainen on yksilö ja jokainen heistä haluaa oppia lisää.

En tiedä olenko paras opettaja, mutta uskallan väittää, että he oppivat intohimon, he oppivat rakastamaan valinnan vapautta, he oppivat elämään hetkessä ja he oppivat myynnistä yhtä ja toista.

Minulla on mahtava työnantaja, koska saan tehdä sitä mitä rakastan. Työni ei ole pelkkää kermaa, se on aherrusta, sydänverta, se on kyyneleitä ja naurua, se on epäonnistumisia joka päivä. Silti se on parasta mitä tiedän.

Kiitos mahtavat myyjät, kiitos kollegat, kiitos esimieheni. Rakastan teitä.

Tästä kirjoituksesta tuli imelä, se on rasvainen, mutta sellaisen kyllä kelpaa kirjoittaa mahtavasta työnantajasta.

Minä lähden sushille, koska poikani haluaa sitä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s