Rasisti kaipaa rakkautta

11215879_10206852665938916_1366006894119553362_nSuomessa käydään rajua keskustelua maahanmuutosta ja turvapaikanhakijoista. Ylilyöntejä mielenilmauksissa, ilkivallantekoja ja marsseja milloin missäkin muodossa tapahtuu päivittäin.

Suomessa puretaan nyt tuskaa oikein urakalla. Syy purkaukseen ei ole diktaattoreiden ja terroristijärjestöjen aiheuttama kansanvaellus, vaan se että osa suomalaisista pelkää. Syy rasistien pelkoon ei ole kauheuksia pakenevat ihmiset, syy on se että he ovat jääneet vaille rakkautta. Ikävintä asiassa on se että purkauksen kohteeksi joutuvat ihmiset joilla ei ole mitään osaa rasistin rakkauden kaipuussa.

”Muistatko sen tunteen kun äiti ottaa lapsen syliin, muistatko sen kun isä laski käden olkapäällesi?”

Muistatko sen tunteen kun äiti ottaa lapsen syliin, muistatko sen kun isä laski käden olkapäällesi Minä muistan. Päällimmäisenä muistan turvallisuuden tunteen. Muistan tunteen jonka vuoksi minä en pelkää. Olen rohkea ja uskon aina huomisen olevan eilistä parempi. Muistan tunteen jonka vuoksi koen velvollisuutta vaikuttaa siihen millainen huominen on.

Rasisti pelkää ja kaipaa rakkautta

Kun seuraa keskustelua maahanmuutosta, lukee uutisia vahingonteoista tai mielenilmauksista Ku Klux Klaanin kaavuissa, minut valtaa suunnaton välittämisen tarve.

”He eivät todennäköisesti voi korvata sitä rakkautta josta olet jäänyt paitsi, mutta eivät myöskään vähennä tilaisuuksiasi sen saamiseen”

Jäivätkö nämä ihmiset vaille äidin, vai isän rakkautta? Miksi he pelkäävät? Voinko minä auttaa heitä jotenkin? Lupasin tuoreeltaan antaa halin kaikille kohdatessamme, riittääkö se? Onko pelko syvemmällä, voinko minä tehdä enemmän? Meistä jokainen voi. Rakkaus on ilmaista ja sen antaminen vaatii vain viitseliäisyyttä.

Rakas rasisti, turvanpaikanhakijat eivät uhkaa asemaasi omassa yhteisössäsi. He eivät todennäköisesti voi korvata sitä rakkautta josta olet jäänyt paitsi, mutta eivät myöskään vähennä tilaisuuksiasi sen saamiseen. Otan sinut syliini heti kun nostat käden merkiksi. Olen luonasi silloin kun pelkäät, teen kaikkeni että sinäkin koet olosi turvalliseksi. Rakastan sinua, älä pelkää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s