Yrityksen arvon kasvattaminen ei motivoi minua

_MG_0665-2Etsimme yritykseemme liiketoimintavastuullisia managereita ja olemmekin saaneet ison tukun hakemuksia. Löydämme varmasti huipputekijöitä tiimiimme. Huipputiimiin kun ei voi valita kuin huipputekijöitä tai sellaiseksi haluavia.

Oletko miettinyt mikä motiivisi on? Mikä ajaa sinua tekemään sitä mitä teet juuri nyt?

Suurimpaan osaan saamistamme hakemuksista on liitetty cv:t. Hakemuksissa kerrotaan avoimesti mitä on tullut aiemmin tehtyä ja mitä haluaisi tulevaisuudessa tehdä. Mitä on opiskeltu ja mitä harrastetaan. Osassa niissä on myös kerrottu millaisia hakijat ihmisinä ovat. Harvoissa hakemuksissa kerrotaan miksi on tehty sitä mitä on tehty ja miksi halutaan tulevaisuudessa tehdä sitä mitä halutaan.

”If you don’t like it, don’t do it” – John Maxwell

On ensiarvoisen tärkeää tietää ja ymmärtää mikä ajaa ihmisen tekemään sitä mitä haluaa. Mistä syntyy intohimo joka saa joka päivä oppimaan uutta? Mistä syntyy intohimo joka ajaa jatkuvasti etsimään parasta versiota itsestään ja johdettavistaan. Miksi se on niin tärkeää? Siksi että tuleva johtaja voi ruokkia oikeita motiiveja ja että hän voi auttaa omalta osaltaan tulevaa työntekijämme löytämään paras versio itsestään joka päivä. Siksi, että hän voi auttaa sinua saavuttamaan unelmiasi ja unelmoimaan uusista. Kun tunnistat motiivisi ja kerrot niistä muille, päädyt tekemään niitä asioita joista pidät. John Maxwell totesi luennollaan, ”If you don’t like it, don’t do it”.

Kerro työtä hakiessasi mikä sinua motivoi.

Itselläni on muutama suurempi ja useita pienempiä motiiveja tehdä sitä mitä teen juuri nyt. Ne kantavat minua myös siihen mitä haluan tulevaisuudessa tehdä.

En ole kovin hyvä johtaja ja haluan oppia joka päivä siitä lisää. Olen lapsellisen kiinnostunut myynnistä ja haluan olla muuttamassa suomalaista myyntiä paremmaksi. Nuorten työllistäminen ja heidän työuransa saaminen optimaaliseen lähtöasentoon on yksi suurimmista motiiveistani. Miten voin auttaa heitä välttämään turhat metrit, mutta samalla varmistamaan että oppivat kaiken tarvittavan? Miten saisimme heistä heidän parhaansa esiin joka päivä? Haluan että ne nuoret myyjät jotka aloittavat työuraansa meidän kanssamme, eivät hyväksy tulevan uransa aikana huonoa johtamista. Etteivät he tulevaisuudessa suostu olemaan huonosti johdettuja, eivätkä johtamaan itse huonosti.

”Kumppanuuksiemme menestyksen varmistaminen, liiketoiminnallinen tuloksenteko ja yrityksemme arvon kasvattaminen ovat tehtäviäni, eivät minua eteenpäin ajavia motiiveja”

Minulla on myös pienempiä motiiveja kuten raha, jolla kustantaa perheeni tarpeita. Minua motivoi myös menestyminen joka saa aikaiseksi hyvän fiiliksen, mutta nämä ovat enemmän ”matkalennolle” tarvittavia tyhjäkäyntimotiiveja. Isot voimat syntyvät suuremmista motiiveista. Kumppanuuksiemme menestyksen varmistaminen, liiketoiminnallinen tuloksenteko ja yrityksemme arvon kasvattaminen ovat tehtäviäni, ei minua eteenpäin ajavia motiiveja. Uskon täyttäväni tehtäväni, kun pyrin parhauteen joka päivä ja onnistun niissä asioissa, jotka minua aidosti motivoivat.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s