On aika nousta eturiviin

on

Kuntavaalit järjestetään tulevana keväänä 9.4.2017, nyt jos koskaan on aika nousta eturiviin. Vihti tarvitsee sinua juuri nyt, ehkä enemmän kuin ketään muuta vajaan 150 vuotisen historiansa aikana.

Tulevan valtuustokauden aikana tapahtuu historiallisia muutoksia kuntarakenteeseen, kun sosiaali- ja terveyspalveluiden uudistukset etenevät. Perustetaan mahdollinen maakuntavaltuusto ja kunnan palveluiden järjestäminen muuttuu radikaalisti. Taloustilanne ei tule helpottamaan moniin vuosiin ja siksi juuri nyt sinun panoksesi on tärkeä.

Kunnan on keksittävä uusia tapoja tuottaa palveluita ja tarjota niitä kuntalaisille. Digitalisaation hyödyntäminen ja palvelurakenteen nykyaikaistaminen on paitsi mahtava tilaisuus uudistaa toimintamalleja, myös välttämätöntä kustannustehokkuuden parantamiseksi.

Ensikertalaisella on loistavat mahdollisuudet päästä vaaleissa läpi.

Olen itse siitä hyvä esimerkki. Osallistuin edellisiin vaaleihin muualta muuttaneena ja tuntemattomana ehdokkaana. Keräsin vaaleissa 160 ääntä ja sijoituin vertauslukujärjestyksessä 8. sijalle Vihdissä. Kaiken kaikkiaan Vihtiin valittiin 17 uutta valtuutettua 43 valtuutetun joukkoon.

Tiedän myös, että luopujia on paljon ja se antaa tilaa uusille vaikuttajille, mutta vielä tärkeämpää on se, että Vihti tarvitsee uusia ajatuksia ja uusia keinoja selvitäkseen ansaitulla tavalla tulevastakin 150 vuodesta.

Uusia tuloksia ei saada aikaiseksi tekemällä asioita, niin kuin aina ennen on tehty.

Pölyttynyt valtapolitiikka Vihdissä kaipaa ravistelua ja vain sinä voit sen tehdä. Mikään ei muutu, ellei ajatukset ja teot muutu. Asetuthan ehdolle tuleviin kuntavaaleihin. Kuntavaaleihin osallistuminen on helppoa. Varmimmin pääsee läpi tekemällä jalkatyötä ja tapaamalla ihmisiä. Sosiaalisen median hyödyntäminen auttaa paljon. Keinot ovat lähes ilmaisia, vain asennetta tarvitaan.

Haluatko keskustella valtuutetun tehtävästä, tai yleensä kunnallispolitiikasta?

Ilmoittaudu epäviralliseen tapaamiseen!

Järjestän ehdokkuudesta kiinnostuneille tapaamisen viiden hengen ryhmissä sopivassa paikassa Vihdissä ja tarjoan kahvit pullan kera. Ilmoittaudu sähköpostilla kim.lehtola@vihti.fi. (Voit osallistua tapaamiseen, vaikka olisit jo päättänyt asettua ehdolle)

Voit myös ilmoittautua suoraan kuntavaaliehdokkaaksi. Ilmoittaudu vaikka minulle kim.lehtola@vihti.fi , tai osoitteessa https://www.kokoomus.fi/kuntavaalit-2017/

Tule tekemään historiaa, on aika nousta eturiviin. #VihtiEturivi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s