Totuus homoista.

Tervetuloa lukemaan kirjoitusta, jonka arviolta 80 % lukijoista avaavat otsikon vuoksi. Siinä ei ole mitään väärää, sillä aion todellakin kertoa tässä artikkelissa totuuden homoista. Kirjoituksessa otan kuitenkin kantaa myös lähdekritiikkiin. Miksi? Koska iso osa lukijoista myös jakaa ja kommentoi tätä kirjoitusta otsikon perusteella, lukematta sitä lainkaan.

Somevouhkaamisesta on puhuttu viime vuosina paljon, mutta silti tuntuu ettei tarpeeksi. Saamme päivittäin lukea kirjoituksia, kannanottoja ja julkaisuja eri asioista, joilla ei ole mitään tekemistä totuuden kanssa, tai ainakaan ne eivät ole yhtään enempää totta, kuin täysin vastakkainen mielipide.

”Mikä pahinta, näiden junttien lapset lukevat vanhempiensa julkaisuja päivittäin.

Lähdekritiikkiä pitäisi opettaa jo ala-asteella. Sitä pitäisi lisätä oppilaiden päivään vähintään yhtä paljon kuin liikuntaa. Tällä varmistettaisiin se, että tämä tahallinen väärin ymmärtäminen ja someöyhöttäminen edes joskus loppuisi. Nykyisistä aikuisista liian suuri osa on jo menetettyjä tapauksia. Kirjoituksia luetaan otsikkotasolla, niitä kommentoidaan lukematta, asioita puhutaan ja julkaistaan totuutena, tutkimatta lainkaan miten asian laita oikeasti on. Mikä pahinta, näiden junttien lapset lukevat vanhempiensa julkaisuja päivittäin. Isän, tai äidin totuudesta muodostuu usein myös lapsen totuus. Tätä vastuuta ei moni vanhemmista ajattele, julkaisuja tehdessään.

Oma kynnykseni edes lukea kirjoituksia, jotka alkavat: ”Totuus maahanmuutosta…”, ”Totuus veronkierrosta…”, Totuus ahdistelutapauksesta…”, tai ”Totuus ihan mistä tahansa…” alkaa olla jo niin korkea, että tämä on ensimmäinen ja ainoa kirjoitukseni, jonka otsikossa on sana totuus.

Ai niin, ja se totuus homoista.

Homoseksuaalisuus (kreikan sanasta ὁμός ’sama’ ja latinan sanasta sexus ’sukupuoli’) tarkoittaa seksuaalista suuntautumista, jossa yksilön seksuaalinen kiinnostus, romanttiset ajatukset, tunteet tai molemmat kohdistuvat pelkästään tai ensisijaisesti hänen omaan sukupuoleensa. Naisten homoseksuaalisuutta kutsutaan myös lesboudeksi. Sanaa homo merkityksessä homoseksuaali käytetään enimmäkseen miehistä, ja vastaava naispuolista homoseksuaaleista käytettävä sana on lesbo. (lähde: Wikipedia)

Minun totuuteni homoista on yllä olevan kuvauksen mukainen. Homous ei ole asia jonka perusteella määrittelisin toisen ihmisen suhteessa itseeni. On olemassa mm. homoja ja heteroja, eikä sillä ole merkitystä siihen miten koen ihmisen ihmisenä, tai hänen oikeutensa tai velvollisuutensa yhteiskunnassa.

Hyvää nimipäivää Joel, Ilari ja Lari.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s