SAAT MITÄ TILAAT – Halla-aho, Soini, Sipilä ja Orpo.

Pirstaleiksi hajonneen Perussuomalaiset rp:n slogan ”Saat mitä tilaat”, sopii nyt erinomaisesti neljälle eri henkilölle. Kaikille heistä eri syistä.

Saat mitä tilaat – Timo Soini

Timo Soini. Olet viisas mies. Olen todennut sen henkilökohtaisesti keskustellessani kanssasi pubin pöydässä Pasilassa. Olimme molemmat oluella hävityn jääkiekko-ottelun jälkeen. Timo, saat mitä tilaat.

Et puuttunut menestyksekkään puolueesi öykkärisiiven örventelyyn ajoissa. Annoit heidän meuhkata harmaalla alueella liian pitkään. Et myöskään puuttunut siihen, kun lakia rikottiin. Sinä annoit heille hiljaisen hyväksynnän, koska tiesit heidän tuovan ääniä vaaleissa. Se kostautui ja talosi poltettiin. Saat mitä tilaat. On kuitenkin sankarillista, jopa tarinallista tehdä sellainen ratkaisu, jonka tänään teit. Kävelit maan tasalle poltetun talosi savuavista raunioista lapsesi rippikuva (PS-pinssi) kädessäsi, vain ojentaaksesi sen Sampo Terholle tiedotustilaisuuteen. Uuden talon rakentaminen alkaa.

Onnittelen ja kiitän sinua Timo. Vihdoinkin teit pesäeron, joka olisi kannattanut tehdä heti ensimmäisen jytkyn jälkeen.

Saat mitä tilaat – Jussi Halla-aho

Hölmö et ole kait sinäkään Jussi, vaikka tohtorin lakin voikin saada myös sillä, että perslihakset kestävät istua koulunpenkillä. Nyt tuosta älystä ei ollut sinulle apua. Saat mitä tilaat Jussi. Sinulle ei riittänyt selkävoitto, halusit tyrmäyksen ja se kostautui.

Käynnistit massiivisen operaation ja sait liikkeelle koko puolueesi örveltävän siiven ja loukkasitte puolueenne maltillista siipeä. Se ei käynyt. Selätys olisi riittänyt, mutta nuoren taistelijan innolla et malttanut.  Puolueesi kutistui yhdessä yössä ja jäljellä jää vain tämä örveltävä joukkosi. Saat mitä tilaat.

Saat mitä tilaat – Juha Sipilä

Olet päättänyt johtaa hallitustasi omalla tavallasi. Arvopohja ratkaisee silloin, kun päätöksiä on tehtävä vaikeassa paikassa. Kuuntelit Petteri Orpoa herkällä korvalla ja ymmärsit, että tällä kokoonpanolla ei voi jatkaa. Saat mitä tilaat Juha.

Kaikkien historiallisten käänteiden jälkeen ympärilläsi on todennäköisesti vahvin hallitusjoukkue pitkään aikaan. Sitoutunut ja kunniansa likoon laittanut joukkue on valmis tekemään kaikkensa sen eteen, että hallituksen tavoitteet Suomen työllisyydestä ja talouden parantamisesta toteutuvat. Saat mitä tilaat.

Saat mitä tilaat – Petteri Orpo

Kiitos Petteri Orpo. Sinä totesit että nyt riittää. Ihmisarvo on jakamaton, eikä sen kiistävän joukon kanssa voi tehdä yhteistyötä. Saat mitä tilaat, Petteri.

Tämä ryhdikäs esiintulosi aiheutti sen, että Suomen kansa kiittää vielä pitkään. Meidän ei enää tarvitse tuskailla myötähäpeässämme sitä örvellystä, joka on jatkunut aivan liian kauan. Me ymmärrämme, että politiikassa on valittava pelurit taitavasti ja kompromisseihin on suostuttava, mutta mitä tahansa ei tarvitse sietää. Vihapuhe ja rasismi hallituspuolueen jäseniltä on sietämätöntä ja alentaa koko poliittisen järjestelmän uskottavuutta. Sinä teit tästä lopun. Saat mitä tilaat.

Suomessa jatkanee nyt uudelleen herännyt hallitus. Vahvempana kuin koskaan. Vahvempana kuin moni edeltäjänsä. Satavuotias Suomi nousee nyt tästä suosta ja kansa kiittää.

Saat mitä tilaat.

2 Comments Lisää omasi

  1. Mikko kankare sanoo:

    Olen kim pitänyt sinua fiksuna ja kantaaottavana joka toimii faktojen pohjalta, nyt käyttäydyt ylimielisesti ja saat jatkossa sitä mitä tilaat et siis enää minun kunnioitustani.

    1. kimlehtola sanoo:

      Kiinnostaisi tietää, mikä tuossa kirjoituksessa ei olisi faktaa? No, ehkä se rippikuvajuttu oli vähän liian yliampuva.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s